Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΜΑ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ


Πολλές γυναίκες, είτε από επιλογή, είτε γιατί οι συνθήκες της ζωής τα έφεραν έτσι, γίνονται για πρώτη φορά μανούλες μετά τα 40 ή τα 45 τους χρόνια. Και μπορεί κάποιοι να παραξενεύονται, ωστόσο το να είσαι λίγο μεγαλύτερη μαμά έχει θετικά, σύμφωνα με το mother.gr:
Είστε πιο ώριμες και κατασταλαγμένες. Μαζί με την ηλικία έρχεται και η σοφία. Έτσι σαφώς θα είστε πιο σίγουρες και συνειδητοποιημένες στα θέματα που σχετίζονται με την ανατροφή του παιδιού.
Δεν έχετε απωθημένα. Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι άφησαν την καριέρα τους για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ή ότι δεν έζησαν τη ζωή τους όπως ήθελαν, επειδή έγιναν μανούλες σε νεαρή ηλικία. Αντίθετα, εσείς δεν κάνετε τέτοιες σκέψεις και απολαμβάνετε τη μητρότητα.
Έχετε περισσότερη υπομονή. Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο, αλλά πράγματι με τα χρόνια αυξάνεται και η υπομονή, μια αρετή που είναι απολύτως απαραίτητη για το μεγάλωμα ενός παιδιού.
Τα παιδιά σας κάνουν να νιώθετε πιο νέα. Μπορεί να μην έχετε την ίδια ενέργεια, όπως είχατε στα 20 ή τα 30, αλλά η επαφή με τα παιδιά και όλα όσα παίρνετε από αυτά, σας αναζωογονούν σωματικά και ψυχικά!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου