Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΑΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ




EΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ

Κάθε αποκάλυψη που αφορά στον Αδόλφο Χίτλερ έχει τη δική της βαρύνουσα σημασία για την Ιστορία και για τον άνθρωπο που αιματοκύλησε την ανθρωπότητα. Κι αν η τρέλα του ηγέτη της ναζιστικής Γερμανίας με την υγιεινή ήταν λίγο έως πολύ γνωστή, ο τρόπος που «έκανε» σεξ με την Εύα Μπράουν, είναι πρωτόγνωρη πληροφορία.
Ο Χίτλερ και η Μπράουν έκαναν σεξ χωρίς να αγγίζονται και χωρίς να βγάζουν τα ρούχα τους, σύμφωνα με τον συγγραφέα Μαρτάν Αμί. Μιλώντας στο συνέδριο Λογοτεχνίας στο Τσέλτεναμ, ο Αμί τόνισε πως ο Χίτλερ ήταν κενός σεξουαλικά και πως μπορούσε να φτάσει σε οργασμό απλά κοιτώντας την Μπράουν να σηκώνει τη φούστα της.  
Η Μπράουν και ο Χίτλερ ήταν «εραστές» από το 1932 αλλά ποτέ κανείς δεν την είδε μαζί του και η σχέση τους έγινε γνωστή όταν το 1945 αυτοκτόνησαν μαζί για να μην πέσουν στα χέρια των Συμμάχων μετά την ήττα στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σύμφωνα με τον Αμί, ο Χίτλερ ήταν ασεξουαλικός και είχε την ίδια σεξουαλική σχέση με την ανιψιά του εξ αγχιστείας Άντζελα «Τζέλι» Ρουμπάλ.
Ο Αμί είπε στο κοινό που παρακολούθησε την ομιλία του πως φαντάζεται πως ο Χίτλερ θα έβαζε στο εσώρουχό του καθαρές πετσέτες και στη συνέχεια θα είχε οργασμό με την Εύα Μπράουν σε απόσταση ασφαλείας. «Φαντάζομαι την Εύα να στέκεται σε απόσταση, να σηκώνει τη φούστα της και τότε ο Χίτλερ να έρχεται σε οργασμό και αυτό ήταν».
Ο βραβευμένος συγγραφέας έκρινε ότι ο Χίτλερ ήταν κενός σεξουαλικά και γι’ αυτό ήταν μια τόσο περίεργη προσωπικότητα. Όπως είπε υπάρχουν τρεις θεωρίες για τη σεξουαλικότητα του Χίτλερ: «Η πρώτη είναι να είναι φυσιολογικός, αλλά νομίζω μπορεί να αποκλειστεί άμεσα αυτή η πιθανότητα. Μπορείτε να φανταστείτε την Εύα Μπράουν να κάνει τσιγάρο μετά το σεξ; Μπορείτε να φανταστείτε τον Χίτλερ να κάνει προκαταρκτικά σαν ένας ενεργός και δραστήριος εραστής; Όχι, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Οπότε, θα έλεγα, το να ήταν φυσιολογικός αποκλείεται. Το να ήταν ασεξουαλικός είναι η δεύτερη θεωρία και το να ήταν διεστραμμένος η τρίτη».
Ιστορικοί, σύμφωνα με τον Αμί, αναπτύσσουν θεωρίες για τη σεξουαλικότητα του Χίτλερ με ό,τι πιο... «βρώμικο» μπορεί να σκεφτεί κανείς όπως κοπροφαγία και κοπρολαγνεία. Αλλά «δεν υπάρχουν στοιχεία για τη σεξουαλικότητά του εκτός από το γεγονός πως δεν έβγαζε τα ρούχα του ούτε όταν πήγαινε στο γιατρό του και ήταν φανατικός με την καθαριότητα.  
Ακόμη κάτι που σόκαρε τον Αμί κατά την έρευνα του δεύτερου βιβλίου του για τον ηγέτη της ναζιστικής Γερμανίας ήταν το γεγονός πως οι Εβραίοι πλήρωναν το εισιτήριο του τρένου που θα τους μετέφερε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Εξαίρεση ήταν μόνο τα παιδιά μέχρι 12 ετών. Επίσης, οι Γερμανοί αξιωματικοί που υπηρετούσαν σε αυτά τα στρατόπεδα είχαν μαζί τους τις γυναίκες και τα παιδιά τους!

ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Νέα στοιχεία για τον εθισμό του Χίτλερ στα ναρκωτικά έρχονται στο φως καθώς βλέπουν το φως τη δημοσιότητας έγγραφα της μυστικής υπηρεσίας του στρατού των Η.Π.Α.
Σύμφωνα με πολυσέλιδη αναφορά, ο Χίτλερ έπαιρνε κάθε μέρα 47 διαφορετικά σκευάσματα, ανάμεσά τους και μεθαμφεταμίνη. Μάλιστα, ο Χίτλερ θεωρούσε την κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη «φάρμακο» για την κόπωση.
Φέρεται να είχε πάρει το συγκεκριμένο ναρκωτικό πριν από τη συνάντησή του με τον Μπενίτο Μουσολίνι το 1943, όταν μιλούσε χωρίς σταματημό για σχεδόν δυο ώρες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου