Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…


Για πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα η αίθουσα της ολομέλειας του κοινοβουλίου, γέμισε αλήθειες και ειλικρινή πρόσωπα. Το αρνητικό όμως είναι πως δεν ακούστηκαν από τους εκλεγμένους βουλευτές, αλλά από έφηβους που θέλησαν να πουν όλα εκείνα που αυτοί θα έπρεπε να λένε.
Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και του Πρωθυπουργού, οι νεαροί «βουλευτές» δεν δίστασαν να μεταφέρουν τη γλώσσα της κοινωνίας σ’ αυτούς που έπρεπε.
«Μαζί τα φάγαμε; Δεν νομίζω!» και «Αν δεν μας κρύβατε τα στοιχεία η χώρα μας ίσως να μην έφτανε σ’ αυτό το σημείο», φώναξε από το βήμα της Βουλής η νεαρή Μαρία Κοτίβα, ενώ ο 17άρης Γιώργος Αγαπητός σημείωσε πως «είναι δίκαιο να χρεώνονται το ίδιο αυτοί που έτρωγαν καρβέλια, με αυτούς που δεν έχουν να φάνε…; και μιλώντας κατά πρόσωπο στον Γιώργο Παπανδρέου του είπε «αν με θεωρείτε υπερβολικό, κ. Πρωθυπουργέ, τότε δεν ξέρετε τι συμβαίνει στη κοινωνία»! Άραγε όλοι αυτοί οι «παράγοντες» που κάθονταν και χειροκροτούσαν από υποχρέωση, μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια αυτά τα παιδιά;


http://www.prionokordela.gr/rokanidia/mia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου