Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΤΟ «ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΣΤΟ INTERNET ΚΑΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA!


 Τεράστια αποδοχή γνωρίζει στο facebook το διαδικτυακό κίνημα Ψωνίζω Ελληνικά, που έχει στόχο την ενίσχυση των επιχειρήσεων που δίνουν δουλειά σε Έλληνες.
Πριν καν περάσουν δύο μήνες, οπότε και το κίνημα έκανε το «ντεμπούτο» του στο facebook, περισσότερα από 20.000 άτομα θέλησαν να ενισχύσουν και να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία, η οποία στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα και τους Έλληνες εργαζόμενους, την ώρα που οι επιχειρήσεις μας μαστίζονται από την κρίση. Τα μέλη της σελίδας, την οποία στηρίζει έμπρακτα το newsbomb.gr, ανταλλάσσουν πληροφορίες και εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους, προτείνουν ελληνικές επιχειρήσεις, που απασχολούν Έλληνες εργαζόμενους, χρησιμοποιώντας ελληνικές ποιοτικές πρώτες ύλες.
Το κίνημα Ψωνίζουμε Ελληνικά παρακολουθεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ενισχύουν την ελληνική οικονομία και δημιουργούν θέσεις εργασίας σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, σεβόμενες πρώτα απ’ όλα τον Έλληνα καταναλωτή και τους Έλληνες πολίτες.
Προφανώς, δεν είναι τυχαίο ότι οι Έλληνες συντονίζονται και οργανώνονται, ειδικά αυτή την κρίσιμη περίοδο που η κρίση έχει δυσκολέψει τη ζωή όλων μας. Οι Έλληνες συνειδητοποιούν ότι η βελτίωση της κατάστασης, η πόρτα που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο, βρίσκεται και στο χέρι όλων μας. Και καθενός μας ξεχωριστά. Διότι, αν δεν στηρίξεις το «σπίτι» σου θα πέσει να σε πλακώσει, για να παραφράσουμε κατά τι το ρητό του θυμόσοφου λαού. Και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, «σπίτι» μας είναι οι πραγματικά ελληνικές επιχειρήσεις, που -πέραν από το βραχυπρόθεσμο κέρδος τους- διαθέτουν τους πεφωτισμένους εκείνους επιχειρηματίες, οι οποίοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει πατρίδα. Οι οποίοι -παρά τις αντίξοες συνθήκες, που (δυστυχώς) χειροτερεύουν κάθε μέρα- δεν πήραν τα εργοστάσιά τους να τα μετακομίσουν σε κάποια γειτονική βαλκανική χώρα των φτηνών χεριών. Επιμένουν και διατηρούν την παραγωγή τους στην Ελλάδα, παρά τη γραφειοκρατία, τη διαφθορά, το φορολογικό σύστημα που σε αντιμετωπίζει εκ προοιμίου ως κλέφτη. Δίνουν δουλειά σε Έλληνες εργαζόμενους και, μάλιστα, σε νέα και λαμπρά επιστημονικά μυαλά, εμποδίζοντας τη μετανάστευσή τους στην ξενιτιά. Που προτιμούν να βασίζουν την παραγωγή τους σε ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες και όχι στις πάμφθηνες εισαγόμενες made in China. Που, αντίθετα, διαφημίζουν το made in Greece από τη μια άκρη της υφηλίου ως την άλλη, με τις εξαγωγές ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
Πλέον, είναι σαφές και στο facebook ότι οι Έλληνες έχουν καταλάβει πως οφείλουν να τιμούν και να προΤΙΜΟΥΝ τα προϊόντα επιχειρήσεων οι οποίες με τη σειρά τους προΤΙΜΟΥΝ την Ελλάδα και τον Έλληνα εργαζόμενο. Το  newsbomb.gr, από την πλευρά του, εντόπισε από την πρώτη στιγμή το κίνημα Ψωνίζουμε Ελληνικά που γιγαντώνεται μέσω του Internet και των social media. Το μεγάλο ενημερωτικό portal θεωρεί ελάχιστο καθήκον του να προβάλλει και να στηρίξει επικοινωνιακά το κίνημα, μέσω του οποίου στηρίζουμε ουσιαστικά τον τόπο και τους εαυτούς μας. Θέτουμε, λοιπόν, όλες τις δυνάμεις του  newsbomb.gr στη διάθεση του κινήματος.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου