Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ B.A.T.




ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ
της Κατερίνας Μ. Μάτσου

Μια μουσική βραδιά με το τρίο των B.A.T. είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (21/11) στο πλήρως, μόλις ανακαινισμένο καφέ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Η μουσική παρέα των B.A.T. αποτελείται από τον Βασίλη Τσιαβή, τον Αριστείδη Παυλίδη και το Δημήτρη (Τάκη) Συνδουκά. Στα αρχικά των ονομάτων τους άλλωστε οφείλει η μελωδική μουσική παρέα τους και το όνομά της.
Η τέλεια ερμηνεία τους, το βράδυ του Σαββάτου, κατάφερε να παρασύρει το κοινό που είχε αποδεχθεί την πρόσκληση τους σε ένα απολαυστικό ταξίδι μέσα από γνωστά τραγούδια και μελωδίες των τελευταίων δεκαετιών. Τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και όλοι έχουμε τραγουδήσει κάποια στιγμή στη ζωή μας, που ακόμη και σαράντα χρόνια μετά την πρώτη ερμηνεία τους έχουν ακόμη τη φρεσκάδα εκείνης της πρώτης φοράς. Εκείνο το βράδυ η μουσική παρέα των B.A.T. παρέσυρε και έπεισε πολλές φορές το πολυπληθές κοινό τους, που είχε γεμίσει ασφυκτικά και από νωρίς όλο το ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ καφέ, να σιγοτραγουδήσει, ακόμα και να χορέψει μαζί τους. Και να θυμηθεί στιγμές μιας πιο αθώας ζωής κάποια χρόνια πριν.
Η βραδιά έκλεισε αργά τα ξημερώματα, ενώ και οι τρεις καλλιτέχνες υποσχέθηκαν στους θαυμαστές τους, που τους παρακολουθούσαν ευλαβικά όλο το βράδυ, πως θα επανέλθουν σύντομα για ένα ακόμα ταξίδι στην έντεχνη και άκρως μελωδική, ελληνική μουσική σκηνή.

Κοζάνη, Νοέμβριος 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου