Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΙΕΣ



Είναι αυτές οι σκιώδεις φιγούρες φαντάσματα; Ενδιάμεσων-διαστάσεων όντα; Ταξιδιώτες του χρόνου; Κάτι σκοτεινότερο και πιο σατανικό; Ό,τι και αν είναι, φαίνεται σαν να παρατηρούνται παγκοσμίως με ολοένα και αυξανόμενη συχνότητα.
Μερικές φορές φαίνονται σαν απλή σιλουέτα ενός ατόμου, συνήθως άνδρα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχουν άλλα χαρακτηριστικά κάποιου φύλου. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει η περιγραφή εκεί. Εμφανίζονται σαν όντα σκιές, πολλές φορές μοιάζουν σαν να φορούν κουκούλες, κάποιες άλλες μοιάζουν να έχουν συμπαγή υπόσταση, άλλες ισχνή, ενώ άλλες μοιάζουν με καπνό. Μερικές φορές είναι ορατά μόνο από τη μέση και πάνω. Άλλα έχουν σαφώς πόδια και φαίνεται να προσπαθούν να ξεφύγουν από τους παρατηρητές τους. Εμφανίζονται σε γωνίες, σε ντουλάπες ή πίσω από τις τηλεοπτικές συσκευές, σε θάμνους και κτίρια. Μπορούν και περνούν μέσα από τους τοίχους. Μερικές φορές απλά ξεθωριάζουν στα σκοτάδια της νύχτας.
Ποιος είναι ο σκοπός τους; Ένα πράγμα φαίνεται να είναι σίγουρο, πως οι προθέσεις των «ανθρώπων σκιών» κυμαίνονται και μπορεί να είναι τόσες όσες και τα επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι που κατοικούν αυτόν τον πλανήτη.
Ένας αριθμός μαρτύρων πιστεύει ότι οι «άνθρωποι σκιές» ενεργούν ως θεματοφύλακες και καλοπροαίρετα μας παρακολουθούν και μας κατευθύνουν. Άλλοι μάρτυρες, δεν έχουν καμία αμφιβολία πως υπάρχει κάτι κακό στο δυναμικό αυτών των όντων.
Οι «άνθρωποι σκιές» θυμίζουν πολύ φαντάσματα, αλλά οι ιστορίες που λάβαμε, διαβάσαμε, καταρτίσαμε και ανεβάσαμε, δείχνουν την πιθανότητα οι «άνθρωποι σκιές» να είναι απλά όντα μεταξύ διαστάσεων. Αν είναι έτσι, προκύπτει το συμπέρασμα πως τα «φαντάσματα» είναι απλά και μόνο μια υπο-κατηγορία...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου