Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΑΡΧΗΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΟΧΙ ΔΕΞΙΟΣ



Μια ζωή στην Ελλάδα παίζει το απόλυτο παραμύθι της κόντρας της Δεξιάς με την Αριστερά. Της Αριστεράς με την Δεξιά. Η επιτομή της κομματικής απάτης, πιο σωστά της παραταξιακής απάτης.
Μιλάει ο αποδυτηριάκιας και στο θέμα αυτό δεν σηκώνω κουβέντα. Καραμπινάτη απάτη διότι στην Ελλάδα δεν έπαιξε ποτέ η Δεξιά. Ούτε ποτέ εμφανίστηκε ένα κόμμα που να είπε Είμαστε δεξιοί. Θέλουμε την Ελλάδα δεξιά. Αυτή είναι η πολιτική, η κοινωνική, η οικονομική μας ιδεολογία.
Βεβαίως το να είσαι δεξιός είναι μια συγκεκριμένη πολιτική θέση. Όπως το αυτό το να είσαι αριστερός. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Τι έχει γίνει στην Ελλάδα εδώ και 100 χρόνια; Έχει περάσει το παραμύθι, από πλευράς αριστεράς, ότι Εμείς είμαστε με τον λαό, ενώ οι δεξιοί είναι κόντρα στον λαό. Το ψέμα. Χοντροειδές ψέμα.
Το ότι ο άλλος είναι δεξιός, δηλαδή υπέρ της ελεύθερης αγοράς, υπέρ του όσο το δυνατόν λιγότερου κρατισμού, δεν σημαίνει ότι είναι και εναντίον του λαού. Τι φτηνή μαλακία είναι αυτή. Κι αυτός, ο δεξιός νομιμοποιείται ηθικά και πολιτικά να θεωρεί ότι με τις δικές του κοινωνικές αντιλήψεις ωφελείται ο λαός. Ότι αντίθετα, με τον κομουνισμό, βλάπτεται ο λαός.
Στην Ελλάδα ΑΚΟΜΑ δεν έχει εμφανιστεί το αληθινά δεξιό κόμμα. Η Ν.Δ. δεν ήταν ποτέ δεξιό κόμμα, ούτε καν μαϊμού δεξιό κόμμα. Όποιος χαρακτηρίζει δεξιά τη Ν.Δ. είναι άσχετος. Δεν γνωρίζει τι λένε τα κιτάπια του καπιταλισμού και του σοσιαλισμού.
Οι απατεώνες, όμως, δηλαδή οι ψευτοαριστεροί, οι λαϊκιστές, μια ζωή δούλεψαν σ’ αυτήν την ευκολοχώνευτη πλατφόρμα: Το κράτος είναι κακό διότι είναι δεξιό, εχθροί του λαού είναι ο στρατός, η αστυνομία, η κυβέρνηση.
Φοβερό, ε; Οι δήθεν πολιτικοποιημένοι ψευτοαριστεροί έπαιζαν σε στυλ γνήσιας ποδοσφαιρικής αντιπαράθεσης και με το ζόρι βάπτιζαν καπιταλιστικό κόμμα το Λαϊκό, και μετά τον Συναγερμό, την Ε.Ρ.Ε. και την Ν.Δ. Καμία σχέση το ελληνικό «δεξιό» κόμμα με τα «αδελφά» κόμματα Αγγλίας, Γερμανίας, Ολλανδίας κ.α.

Κωνσταντίνος Καραμανλής. Γεννήθηκε το 1907 και πέθανε σα σήμερα 23 Απριλίου το 1998, ο αρχηγός της «δεξιάς», που επί κυβερνήσεων του με το κράτος ταυτίστηκε με το αστυνομικό κράτος, με το παρακράτος της δεξιάς, με τον αντικομουνιστικό κράτος. Φοβερό, ε; Να μην υπάρχει κράτος στην Ελλάδα, να μη θέλουν κράτος, και γι’ αυτό να αποπροσανατολίζουν χαρακτηρίζοντας σα δεξιά την Ε.Ρ.Ε., που πράγματι ήταν αντιπατριωτική, δουλοπρεπής στους ξένους και σίγουρα αντιλαϊκή λόγω ανικανότητας.
Τελικά, με τα χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έγινε αποδεκτός από τη σκεπτόμενη αριστερά, ότι για την εποχή του ήταν πολύ πιο προοδευτικός.


http://www.apodytiriakias.gr/politika/2014/03/08/arhigos-itan-o-karamanlis-ohi-dexios.aspx

1 σχόλιο: