Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ



Ακόμη και από τους πιο καλοπληρωμένους εργαζόμενους. Και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς (αν και το πιστεύουμε ακράδαντα). Πέρα από τις προκαταλήψεις και τα δικά μας πιστεύω, η ιστοσελίδα Glassdoor, μας ενημερώνει ότι οι άνθρωποι που εργάζονται κοντά στα ζωάκια είναι περισσότερο ευτυχισμένοι, από τους ανθρώπους που μένουν μακριά τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αμερικάνικης ιστοσελίδας Glassdoor, η οποία συγκεντρώνει βαθμολογίες από χρήστες, σχετικά με τις βιομηχανίες, τους χώρους εργασίας και τα πανεπιστήμια των Η.Π.Α. και του Ηνωμένου Βασιλείου, ανακάλυψε ότι οι άνθρωποι που έχουν για συνέταιρους ζωάκια δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι.
«Είναι μία ωραία δουλειά και είναι ωραίο να είναι η δική σου. Τα κατοικίδια και κυρίως οι σκύλοι, γύρω από το γραφείο, μας προσφέρουν μία πινελιά διασκέδασης. Ανεξάρτητα από το άγχος και την κούραση της μέρας, η συντροφιά του σκύλου, κάνει τη μέρα, πάντα καλύτερη», είναι μία χαρακτηριστική αξιολόγηση για το Pets at Home, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Glassdoor.
Τα στατιστικά στοιχεία βασίστηκαν σε πάνω από 500.000 αξιολογήσεις επιχειρήσεων, και όπως βλέπουμε στον πίνακα που ακολουθεί, τραπεζίτες, μεγαλοβιομήχανοι και οι κυβερνητικοί υπάλληλοι, φαίνεται να μην είναι το ίδιο χαρούμενοι, όσο με τους εργαζόμενους ενός pet shop.


http://www.animalplanet.gr/i-anthropi-pou-doulevoun-parea-me-zoa-ine-pio-eftichismeni/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου